Over ons

Het team van Poly Products realiseert de ECOseal opdrachten. Alle functies om tot een geslaagd project te komen zijn binnen Poly Products aanwezig. Bij verkoop en realisatie werken we met één vast aanspreekpunt. Korte lijnen, heldere  documentatie.

ECOseals: de kernwaarde waar we voor staan

  • Vakmanschap & Kwaliteit; Met 53 jaar ervaring zijn wij meesters in het maken van maatwerk composiet. Deze professionele kennis blijven wij verdiepen en verbreden.

  • Innovatief & Nieuwsgierig; Denken, durven en doen buiten de gebaande paden. Met de XXL 3D print technologie kijken we verder dan enkel de huidige composiet productie. Parallel aan de huidige bedrijfsactiviteiten ontwikkelt Poly Products een heel nieuw marktsegment en productietechniek.

  • Veiligheid; We werken volgens alle geldende wet- en regelgeving en tonen dat aan klanten, overheid instanties en elkaar. Er heerst een open cultuur en geven feedback op mogelijke verbeteringen.

  • Loyaal en betrokken; We zetten in op duurzame langlopende relaties met medewerkers, klanten en leveranciers. We beloven wat we na kunnen komen en doen wat we zeggen.

  • Enthousiast en persoonlijk; We werken samen, helpen elkaar en vergeten daarbij niet om onderling plezier te maken. Enthousiast worden we van de producten die we maken en de onderlinge samenwerking.

Het team achter ECOseals

Ruime ervaring op het gebied van composiet

Poly Products is synoniem voor composieten. Wij zijn sinds 1969 specialist in het ontwikkelen en produceren van vezelversterkte producten en constructies. Ons team heeft de kennis en ervaring in huis om onze klanten deskundig te adviseren; wij begeleiden  projecten van productidee tot concrete oplossing.

"Vloeistofdichte voorziening van sterk composiet, modulair, mobiel, chemisch bestendig en duurzaam."

Onze klanten

1024
Logo Created with Sketch.
Stichting Industriele Reiniging

"Met de 53 jaar composiet ervaring van Poly Products helpen we u graag met de ECOSeal oplossing."

Michiel de Bruijcker

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Aanmelden

Bruningsstraat 10
4151 LA Werkendam
Netherlands