Toepassingen

De Wet bodembescherming (Wbb) stelt regels om de bodem te beschermen. Diverse sectoren krijgen met deze wet te maken. ECOseals richt zich op de onderstaande sectoren en heeft binnen deze sectoren een reeks met oplossingen gerealiseerd.

Toepassing tankplaats

Tankplaats

Tankvoorziening voor onder andere voertuigen, kraanwagens, vrachtwagens, bussen, heftrucks, maar ook industriële apparaten zoals aggregaten en alle andere varianten.

De ECOseals opstelling biedt een vloeistofdichte voorziening voor een zorgeloze afgifte van brandstoffen. Dit biedt de mogelijkheid voor het inrichten van een brandstofafgiftepunt of tankplaats op eigen terrein, alles in overeenstemming met de actuele wet- en regelgeving.

Toepassing industrieële reiniging

Industriële reiniging

Schoonmaken van apparatuur, machines, leidingen, opslagtanks kortom alle reiniging die plaats vindt in de industrie.

ECOseals levert de oplossing voor de ondergrond voor dergelijke activiteiten. De hoge belasting, het lage onderhoud en het gebruikersgemak zijn doorslaggevende argumenten voor deze industrie. 

Toepassing op en overslag

Op- en overslag

Het laden en lossen van vloeistoffen uit vrachtwagen en tanks, het koppelen aan leidingssystemen of het nemen van een proefmonster.

Met ECOseals wordt de werkomgeving ingericht om op- en overslag activiteiten van vloeistoffen bij industriele processen volgens de geldende wet- en regelgeving uit te voeren. 

Toepassing wasstraat

Wasstraat

Het opstellen van een (tijdelijke) wasplaats voor auto's, bussen of zwaar verkeer.

ECOseals vormen de basis voor het opstellen van geautomatiseerde wasplaatsen. De belastbaarheid, snelle installatie en mogelijkheid om het geheel te verplaatsen blijken aantrekkelijke voordelen voor deze sector.

Toepassing defensie

Defensie

Maatwerk oplossingen voor veeleisende reiningsvraagstukken op wereldniveau. 

ECOseals zijn vervoerbaar in een container, defensie neemt ze op deze manier op missie. Bodembescherming op locatie onder uitdagende omstandigheden. Mobiel, eenvoudige installatie en herbruikbaar. 

Toepassing diverse

Diverse

De Wet bodembescherming (Wbb) stelt regels om de bodem te beschermen. Diverse sectoren krijgen met deze wet te maken.

ECOseals kunnen vaak een oplossing bieden om binnen deze wet- en regelgeving de juiste vloer oplossing te bieden.    

"Met de 53 jaar composiet ervaring van Poly Products helpen we u graag met de ECOSeal oplossing."

Michiel de Bruijcker

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Aanmelden